Uw klacht, mijn zorg!

Manuele Lymfedrainage

APS

O.a. Kinesio Tape

Mobilisatie Techniek

Handig om te weten !

Tip :
De mogelijkheid bestaat dat u de factuur van de APS behandeling kunt declareren, informeer hiervoor vooraf bij uw Zorgverzekeraar.
Kleding en verzorging :
Zorg dat u makkelijke kleding draagt ter plaatse van de te behandelen plek. De laatste pilot is de behandeling van de handen en de voeten, sokken of panty kousjes genieten de voorkeur boven een panty.
Gebruik geen crème en/of bodylotion voor de behandeling, een vette huid beïnvloed de plakkracht en werking van de Pals elektroden.
Coulanceverklaring :
Als uw zorgverzekeraar niet in de lijst van de BVAT voorkomt wordt APS therapie, volgens de polisvoorwaarden, niet vergoed. Maar u kunt proberen of uw zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. U moet dan een zogeheten coulanceverklaring, samen met de factuur, aan uw zorgverzekeraar sturen. Soms krijgt u de consulten dan toch vergoed. Door de coulanceverklaring wordt de zorgverzekeraar in elk geval op APS therapie geattendeerd. Wilt u hier gebruik van maken dan kan ik een coulanceverklaring voor u opstellen.

Nieuwtjes

Nieuwe medewerkers

Sinds mei is de praktijk uitgebreid met 2 medewerkers. Joris is collega fysiotherapeut en Mea  is praktijkmanager, ze zullen een aantal uren per week werkzaam zijn in de praktijk.  Joris en Mea zullen zich binnenkort aan u voorstellen op de website.

Na- & bijscholing in 2017

Ook dit jaar heb ik weer een aantal bij- & nascholingsdagen ingepland staan om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Onder andere 2 nascholingsdagen APS, 4 dagen bij- & nascholing over Oedeem en 1 dag scholing over Fascia. Er komen waarschijnlijk nog meer scholingsdagen, maar deze staan alvast vast. 

Opleidingen

Ik heb de opleiding Fascia Therapie F.I.T afgerond met goed gevolg afgerond. En half februari 2016 hoop ik de opleiding Dry Needling af te ronden. 

Openingstijden

Maandag 08.00 - 16.30
Dinsdag 08.00 - 16.00
18.00 - 22.00
Woensdag  08.00 - 12.00
Donderdag  08.00 - 16.30
Vrijdag 08.00 - 16.00
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag Gesloten
 

Kunt u niet terecht op één van de genoemde dagen/tijden of wilt u een afspraak op zaterdag of in de avond, belt u gerust voor overleg

  De behandelingen vinden alleen plaats volgens afspraak.

Contactinformatie

Praktijk Charlotte Voorne-Putten
Helmstraat 7
3222 XJ - Hellevoetsluis


  0181 - 750 716
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KvK: 5762804
BVAT: 405 
KNGF (o.a. aangesloten bij de klachtenregeling)
MLDV

  Routebeschrijving

© 2019 Praktijk Charlotte |Privacy Policy | Webdesign : Internetbureau Akire